Nieuwe voorzitter: Erwin Vleerlaag

Nies Algemeen

Mijn naam is Erwin Vleerlaag en ben vanaf januari de nieuwe voorzitter van Huurgenoot. Ik volg Andre Kroon op die na vele jaren is gestopt. Ik ben sinds 2002 actief in de huurderskoepel. Eerst als bestuurslid en de laatste jaren als penningmeester. Nadat Andre in 2018 aangegeven had te willen stoppen heeft het bestuur mij gevraagd zijn functie over te nemen. Ik denk, met hulp van de rest van het bestuur, een goede invulling te kunnen geven aan mijn nieuwe functie.

Als 55 jarige rasechte Amsterdammer en al 30 jaar wonend in een woning van Stadgenoot heb ik al veel veranderingen in de stad gezien op het gebied van huisvesting. Wijken en bevolking zijn veranderd en zullen waarschijnlijk nog verder veranderen door de immense populariteit van Amsterdam. Ik zie het daarom als een grote uitdaging om samen met het bestuur van Huurgenoot en Stadgenoot te zoeken naar oplossingen voor problemen die mijn inziens alleen maar groter zullen worden.

Foto Charlotte Bogaert